Pages

Ads 468x60px

12 Kasım 2008 Çarşamba

Sucuklu Tarhana Çorbası

Malzemeler

6 Çorba kaşığı tarhana
200 gr sucuk
1 Çorba kaşığı salça
1 Çay bardağı mısırözü yağı
7-8 Su bardağı su
Yeteri kadar tuz
Üzerine : Rendelenmiş kaşar peyniri
Mutfak
Zorluk 2
Süre 30 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem

Hazırlanışı

Tencereye yağı alın.
Küçük doğranmış sucukları ekleyip, kavurun.
Tarhanayı da kavrulan sucuklarla 1-2 sefer çevirin.
Sıcak suyu yavaş yavaş tarhanaya ilave edin.
Salçayı da ekleyip, koyulaştırın.
Kısık ateşte kaynamaya bırakın.
10 Dakika kaynatıp, ocaktan alın.
Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin ve servis yapın.
NOT : Tarhananın koyuluğunu arzunuza göre ayarlayabilirsiniz.
Verilen ölcüden daha az veya daha çok su ilave edilebilir.
Sucuklu Tarhana Çorbası yemek tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız